Delvers of the Vaults - gildia RP
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum Gildii Delvers of the Vaults na serwerze Argent Dawn EU

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Nowa strona i forum gildii dostępne są pod linkiem: delver.enjin.com

Postacie wprowadzone i lista przygód!

Go down 
+5
Nelena
Yerdena
Tankeo
Makagg
Shurrikane
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Ostia

Ostia

Liczba postów : 41

Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimePon Lut 06, 2017 8:48 pm

Jakby coś mam wolny wieczór z wtorku na środę.
Powrót do góry Go down
Ostia

Ostia

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Lut 08, 2017 10:18 am

Wolne terminy moje. Czwartek piątek i sobota do max 15.
Powrót do góry Go down
Ruprecht

Ruprecht

Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeCzw Lut 09, 2017 12:05 am

Witam! A co powiecie na wstępny termin na ten piątek wieczór (10 lutego)? Sobota odpada bo mam sesje Wolsunga, a kończę pracę dopiero po 17:30?
Powrót do góry Go down
Ostia

Ostia

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeCzw Lut 09, 2017 6:50 am

Mnie pasuje.
Powrót do góry Go down
Razzim

Razzim

Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeCzw Lut 09, 2017 12:11 pm

Mniam! O 18?

I który event. Ten w Tanaris?
Powrót do góry Go down
Ruprecht

Ruprecht

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeCzw Lut 09, 2017 8:48 pm

Jak zgłosi się Marta na event Tanarisowy, to może być. W innym wypadku będzie grobowo ^^

Ale tak dopiero ok. 20. Nim wrócę, zjem i się ogarnę to czasu minie.
Powrót do góry Go down
Razzim

Razzim

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSob Lut 11, 2017 11:34 pm

To może pójdziemy za ciosem i machniemy w nadchodzącym tygodniu to zadanko:

8 ) [ryzyko-śledztwo-eksploracja] "..."
Powrót do góry Go down
Shurrikane
Admin
Shurrikane

Liczba postów : 72

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeNie Lut 12, 2017 12:30 pm

Emm jakoś tak na tarqua odeszła mnie ochota... poczekam na wprowadzenie mojej czarodziejki Smile
Powrót do góry Go down
https://dotv.forumpolish.com
Ostia

Ostia

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimePon Lut 13, 2017 5:34 pm

Moje wolne terminy odnośnie propozycji Raza to: Wtorek. Środa do max 23. Piątek, sobota, niedziela.
Powrót do góry Go down
Ruprecht

Ruprecht

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeWto Lut 14, 2017 10:54 am

Mam same nocki, zatem trochę szmutno. Najbliższy czas to niedziela (19 lutego), albo ostatni weekend (sob-niedziela) lutego. Aczkolwiek będę na bieżąco mówił co i jak. Wstępnie można tego 19 lutego.
Powrót do góry Go down
Ostia

Ostia

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeWto Lut 14, 2017 12:36 pm

19 mi pasuje.
Powrót do góry Go down
Ruprecht

Ruprecht

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeWto Lut 21, 2017 10:41 am

Wybaczcie za nieobecność i brak odzewu ale po nockach i sobotniej dwunastce nie miałem ani sil aby prowadzić, ani się zbytnio do tego nie przygotowałem. No i drzemałem w najlepsze. Przyznaje moja wina i raz jeszcze przepraszam.

Ten weekend wydaje się być dla mnie nawet swobodny, zatem co powiecie na niego? Czekam na odzew od znajomego co do sesji zatem albo prowadziłbym w sobotę albo w niedziele (aczkolwiek poniedziałek też może ujść). Oczywiście godziny wieczorne Wink
Powrót do góry Go down
Razzim

Razzim

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeWto Lut 21, 2017 11:44 am

Nic się nie stało Smile

Póki co nie mam żadnych planów na weekend, mnie pasuje.
Powrót do góry Go down
Ostia

Ostia

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeWto Lut 21, 2017 3:11 pm

Dla mnie pasujący termin to niedziela godzina przynajmniej 19 bo z roboty wychodzę o 18. Poniedziałek w zasadzie też bo mam wolne.
Powrót do góry Go down
Razzim

Razzim

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Lut 22, 2017 2:23 pm

Yer też preferuje niedzielę, bo w sobotę jest zajęta.
Powrót do góry Go down
Nelena

Nelena

Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Lut 22, 2017 8:05 pm

Mi też niedziela pasuje, byle byśmy skończyli o przyzwoitej porze. A, i żeby nie było, zadanie "..." i idę Eriwaldem Smile
Powrót do góry Go down
Razzim

Razzim

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Mar 01, 2017 6:19 pm

Ktoś coś wspomniał o kontynuacji ostatniego eventu i naprawianiu A'aste. To się będzie działo w tle, czy będzie w formie eventu?
Powrót do góry Go down
Ruprecht

Ruprecht

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeCzw Mar 02, 2017 10:48 am

Będą wkrótce odpowiednie wątki pododawane, zatem czuwajcie Wink
Powrót do góry Go down
Makagg

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Mar 08, 2017 7:39 pm

W ilu eventach muszę wziążć udział by moja postać została dodana?
Powrót do góry Go down
Loethariel

Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimePią Mar 10, 2017 8:07 am

jej wszystko takie apetyczne :3
Powrót do góry Go down
Ostia

Ostia

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeWto Mar 14, 2017 6:38 pm

Wiadomo coś o nowych evetach?
Powrót do góry Go down
Ruprecht

Ruprecht

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Mar 15, 2017 11:06 am

Wybaczcie za milczenie, ale w robocie mam lekki chaos grafikowy Wink

@Ostia - odnośnie twojej elfki, możesz łapać Erwialda (Nel) na jakieś luźne RPałki, bo może on mieć coś ci do przekazania.

@Razzim - naprawienie będzie miało ciąg eventowy, ale póki co nie jest on jeszcze "odblokowany"

Możecie się zapisywać już na kolejne eventy. Do piątku pracuje aż do zamknięcia (czyt. 23:30). Weekend staje przede mną pod znakiem zapytania (mam jedną sesję ale nie wiem kiedy). A 20-21 mam zamknięty sklep i nie mam za cholerę pojęcia czy będę robił czy miał przymusowe wolne. Zatem czuwajcie i wstępni daje termin na niedzielny wieczór, co wy na to? Wink

Powrót do góry Go down
Razzim

Razzim

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Mar 15, 2017 11:14 am

W tym tygodniu? Mi pasuje jak najbardziej, chociaż będzie trzeba zacząć dosyć wcześnie, żeby znowu połowa nie musiała uciec godzinę przed końcem. Yer też się pisze.

To może zadanie 9b, ja bym proponował Smile
Powrót do góry Go down
Ostia

Ostia

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Mar 15, 2017 5:14 pm

9b / 5 / 6 - Obecnie w sumie mam każdy wieczór mam dostępny do max 23.

3 - Jako eskorta Neleny.

Ostatnio zmieniony przez Ostia dnia Czw Mar 16, 2017 5:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Nelena

Nelena

Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitimeSro Mar 15, 2017 6:59 pm

W takim razie dopiszę Eriwalda do zadania "9b [ryzyko-eksploracja-śledztwo] Witajcie ciekawskie zuchy!".

Przy okazji proponuję spróbowanie czegoś innego i zapisuję Nelenę na 3) [salony-śledztwo] "Nagła zmiana planów..." :>
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Postacie wprowadzone i lista przygód!   Postacie wprowadzone i lista przygód! - Page 2 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Postacie wprowadzone i lista przygód!
Powrót do góry 
Strona 2 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Delvers of the Vaults - gildia RP :: Strefa Roleplay :: Kampanie i eventy :: "Dla renomy, honoru... i bogactwa!"-
Skocz do: